Detox: een weldaad voor uw lichaam!

Wij leven in een hectische maatschappij met veel stress, bewerkt voedsel, luchtvervuiling etc. Ook houden we van lekker eten, een wijntje en een snack op z’n tijd en zijn we van alle gemakken voorzien, pakken de auto voor een boodschap en bewegen dus eigenlijk te weinig. Ons lichaam heeft het niet makkelijk!

Weliswaar genieten we van het leven met volle teugen maar heel geleidelijk worden we iets zwaarder en dat gaat weer in de weg zitten op plaatsen waar je het niet wilt hebben. We zijn allemaal slachtoffer van het goede leven en vinden het fijn om daarvan te genieten, en terecht! Toch is het jammer dat we niet meer zo fit zijn als vroeger en die weegschaal werkt ook al niet mee!

Om uw lichaam een handje te helpen, slechte gewoonten te doorbreken en uw gewicht op peil gezond-en-fit-met-voedingte houden is 1 a 2 keer per jaar een detox sessie van een paar dagen echt een aanrader! Even alle rommel opruimen, lekker tijd voor uzelf en met een fris en schoon lichaam weer verder genieten van het mooie leven.

Met een darm detox kuur van een paar dagen reinigt u uw darmen op een simpele en doeltreffende manier waardoor uw lichaam de rest weer zelf kan opruimen. U voelt zich als herboren en ik spreek uit ervaring!

Darm Detox nader bekeken,

Een goede gezondheid begint in de darm
Al eeuwenlang is het bekend dat artsen zeggen dat “gezondheid in de darm begint”. Als de basis van de gezondheid van een boom de wortels zijn, dan is de menselijke variant de darm daarvan. Als de wortels van een boom ongezond zijn is er geen redding meer voor de boom. Dat gaat in zekere zin ook op voor de mens, maar dan voor het darmstelsel.

Via ons darmstelsel nemen wij onze voeding op 
Als door vervuiling in de darm de opname van voedsel niet goed verloopt, neemt het lichaam te weinig, verkeerde of vervuilde zaken op, met alle nare gevolgen van dien. Alles wat men dan nog aan de gezondheid van de rest van het lichaam wil verbeteren blijft dan enkel en alleen symptoombestrijding en is gedoemd te mislukken.

Gezondheid door ontslakken
De in de darmen opgehoopte afvalstoffen worden ook wel “slakken” genoemd. De darm niet reinigen kan tot gevolg hebben dat ‘slakken’ zich ophopen en dit kan desastreuze gevolgen kan hebben voor de rest van de gezondheid.
Veel mensen hebben al stappen ondernomen om ervoor te zorgen dat hun darmen beter gaan functioneren. De term ‘ontslakken’ is tegenwoordig populair en dat is zeer terecht.

Voordelen van darm detox:

  • Reinigt gehele darmstelsel
  • Blijvende energie
  • Slankere buikomtrek
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Betere spijsvertering
  • Comfortabel
  • 100% natuurlijk
  • Vrij van gluten, suiker en lactose

Biofilm in de darmenBiofilm, de ongezonde slijmlaag

Schadelijke bacteriën hopen zich op en vormen een biofilm, een ongezonde slijmlaag in de darmplooien. De biofilm bevat naast bacteriën ook vaak schimmels en virussen.
De aanwezigheid van de biofilm droogt de darmwand uit waardoor deze geïrriteerd raakt. Voedingsstoffen, maar ook medicijnen, worden vervolgens minder goed opgenomen terwijl schimmels en virussen wél doordringen in het bloed. Dit proces kan ontstekingsreacties, overgevoeligheden en overgewicht veroorzaken.
Bij de meeste mensen in de westerse wereld is de darmwand enigszins ontstoken en is er een ongezonde slijmlaag aanwezig.
Zojuist de driedaagse kuur afgesloten. Het was best zwaar, maar het resultaat was het dubbel en dik waard! Ik schat dat ik zo’n vijf meter biofilm ben kwijtgeraakt. Heerlijk! En wat voel ik me energiek! Wat had ik dit graag eerder gedaan! Ik ben ervan overtuigd dat héél veel mensen deze kuur hard nodig hebben. Een absolute aanrader.

De werking van Darm Detox

De Darm Detox darmreinigingskuur maakt het mogelijk om je thuis op een veilige, eenvoudige en comfortabele manier te ontdoen van de ongezonde biofilm.
Het hoofdingrediënt is de gefermenteerde bast van de Oliepalmboom die de eigenschap heeft door de ongezonde slijmlaag in de darmen heen te dringen en de darmwand te bevochtigen. Dit zorgt dat deze slijmlaag zich niet meer kan hechten aan de darmwand en eenvoudigweg naar buiten komt glijden.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=rIYQbN8HplQ[/embedyt]

Andere darmreinigingsmethodes
Tot op heden zijn er geen producten of methodes op de markt geweest die ervoor zorgen dat het gehele darmstelsel op een effectieve en comfortabele wijze gereinigd wordt. De meeste producten bevatten ingrediënten die een ‘schurende’ werking hebben en hierdoor krampen en diarree kunnen opwekken. Naast deze vervelende bijwerking werken deze producten ook niet optimaal, doordat de biofilm niet volledig verwijderd kan worden. Dan is er altijd nog de methode van de darmspoeling met water die weliswaar zeer effectief is, maar echter alleen voor de dikke darm is. Dan blijven de dunne darm en de 12-vingerige darm nog over waar niets mee gebeurt.
Nu is er eindelijk een product dat al die nadelen níet heeft!

Voordelen van schone darm
Met een schone darm heeft u meer profijt van gezonde voeding omdat de voedingsstoffen beter worden opgenomen. Het immuunsysteem functioneert beter, u verliest overtollige centimeters en u voelt zich weer fit en vitaal.

Gemakkelijk, effectief en zonder hongergevoel!

De darmreinigingskuur wordt gebruikt voor de duur van 3, 6 of 12 dagen.
Eén verpakking/doosje is goed voor één dag. Een verpakking bestaat uit 7 zakjes voor 7 shakes. De zakjes worden gemixt met water en zo ontstaat een makkelijk in te nemen shake.
Het enige dat u eet (of eigenlijk drinkt) gedurende de kuur zijn de shakes die over de dag verspreid genomen worden. Wel zo makkelijk dat u niets anders hoeft klaar te maken. De shakes bevatten alle benodigde voedingsstoffen en geven een verzadigd gevoel waardoor u geen hongergevoel ervaart.
Enjoy Life Longer!

dd3-520x520

Bestel nu